I fars hænder

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
28.02.2018
Originaltitel: 
I fars hænder
Genre: 
Spilletid: 
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
5.2
4
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)

Instruktør

Resumé

Dokumentarfilmen 'I fars hænder' tager fat i en begivenhed for 17 år siden, hvor Svens far, keramikeren Niels, blev fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra deres hjem.

Sven har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i ham. Han finder en kasse med breve, afstøbninger og mystiske lydoptagelser, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler begynder han at grave i fortiden.

Undervejs bliver det store spørgsmål, Sven må stille sig selv, om han uvidende har fortsat farens indre kamp og er på vej i hans fodspor?

'I fars hænder' er en dansk dokumentar, der er en personlig rejse for Sven og hans bror Søren, men også andre grene af familien.

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'I fars hænder' afdækker glimrende og dybt personligt den store skade, som kærlighedssvigt i barndommen efterlader, og man tilgiver den let det lidt vægelsindede formmæssige udtryk." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.